Partners

Met wie wij samenwerken

Schwartzmans

Het grootste verschil maken we samen!

Kwaliteit leveren, een ruime keuze en op elke vraag een antwoord: daar staat onze leverancier Schwartzmans uit Waalwijk voor. Zij zijn continu bezig om processen te optimaliseren en te automatiseren en bij elke stap die ze zetten denken ze na of het de meest duurzame is. Deze innovatieve filosofie draagt bij aan een verlaging van de CO2-uitstoot, aan meer werkplezier en minder ziekteverzuim. Bovendien past deze manier van werken perfect bij de CSS-formule: betrokken, betrouwbaar en bewust ondernemen.
Wij gaan samen nog heel veel duurzame stappen zetten!

Bezoek de website van Schwartzmans

Schwartzmans

TORK

Professionele hygiene

TORK levert complete en functionele oplossingen op het gebied van toilethygiëne. Ze bieden een totaalconcept met hygiënepapier, dispensers, alcoholgel, toiletbrilreinigers, zepen en accessoires als toiletborstels en kledingreinigers. De stijlvolle verpakkingen leverden hen al diverse internationale designprijzen op (zoals de Red Dot Award en de Pentaward). Wij worden vooral heel erg blij van de duurzame ambities van het bedrijf. Zo zijn het TORK toiletpapier, het handdoekpapier, de alcoholgel, de zeepproducten en de dispensers allemaal Cradle to Cradle gecertificeerd. Ook kreeg hun hygiënepapier de internationale WWF Paper Award. Meer lezen over TORK? Kijk eens op deze website.

Werner & Mertz

Wij brengen duurzaamheid tot leven.

De milieuverantwoorde producten van Werner & Mertz Professional worden allemaal doordacht ontwikkeld: ze combineren hoge reinigingskracht met eco- doeltreffend productdesign. Green care Professional en Tana Professional zijn de twee leidende Europese merken op het gebied van reinigende en sanitaire oplossingen. Het bedrijf is koploper in innovatief klimaatbewust schoonmaken en de maatregelen die het bedrijf neemt zijn zeer ambitieus te noemen: zo streven ze ernaar dat tegen 2025 al hun verpakkingen gemaakt zijn van 100% gerecycled plastic. Het werken met de Green care producten legde ons ook geen windeieren: hiermee bespaarden wij met CSS in 2018 namelijk 36 kilogram op plastic afval, 60 kilogram op ruwe olie en zorgden we voor 1900 kilogram minder CO2- uitstoot. Lees er meer over in het blog dat we schreven over de deze besparingen.

QBICMEDIA

We create value.

QBICMEDIA is een creatief multimediabureau dat spraakmakende concepten ontwikkelt om mensen en merken samen te brengen. Zij doen er alles aan om de ultieme merkbeleving voor hun klanten te creëren. Eigenaar Jurgen en zijn team staan voor innovatief webdesign, gewaagde campagnes en sterke grafische ontwerpen. QBIC pakte onze huisstijl aan, om onze duurzame ambities ook visueel vorm te geven. Dit resulteerde ook in een geheel nieuwe website. Daarnaast is QBICMEDIA verantwoordelijk voor al onze online en offline reclame-uitingen. Nieuwsgierig naar hun overige werk? qbicmedia.nl

Spoetnik

Jouw verhaal, mijn woorden.

Spoetnik Communicatie is een communicatiebureau, gespecialiseerd in het schrijven van Nederlands- en Engelstalige zakelijke teksten. Offline en online (SEO). Nicole kruipt in de huid van zowel haar klanten als hun doelgroep, wat content oplevert die authentiek is en de juiste boodschap overbrengt. Nicole schreef de teksten voor onze website en wij zetten haar sindsdien in voor al onze tekstuele uitingen. Ze heeft doorgaans aan een half woord genoeg om te weten welke kant wij op willen. Meer lezen? spoetnikcommunicatie.nl

Heb je nog vragen?

9 + 5 =