Partners

PARTNERS ‘

Samen staan we sterker dan alleen. Daarom is CSS een trotse samenwerkingspartner van verschillende bedrijven die onze ambities en doelstellingen delen. Ondernemingen waar wij in geloven en die hun beloften waarmaken.  Zowel op het gebied van duurzaamheid, als op het gebied van slimme oplossingen, innovatie en maatschappelijke betrokkenheid. Wij stellen deze bedrijven graag aan u voor!

partners
vendor

Smart Solutions. Happy People.

Vendor ontwikkelt en produceert totaalpakketten op het gebied van toilethygiëne. Met hun slimme producten (zoals handdoek- en toiletrolautomaten, zeepdispensers, toiletbrilreinigers en luchtverfrissingssystemen) is het hun ultieme doel om van elk toiletbezoek een happy moment te maken. Wat ons als partner erg happy maakt, is dat Vendor zich met alle betrokken partijen inzet en hard maakt voor een wereld waarin zorgvuldiger wordt omgesprongen met het milieu, met grondstoffen en met elkaar. Zo reduceren ze (papieren) afval en beperken ze het gebruik van grondstoffen met hun slimme IQ-handdoekautomaten. Daarnaast zijn ze op het hoogst mogelijke niveau gecertificeerd op de MVO-prestatieladder. Lees hier verder over het MVO-beleid van Vendor.

Satino Black

Duurzaamheid is de nieuwe standaard.

Satino Black levert complete en functionele oplossingen op het gebied van toilethygiëne. Ze bieden een totaalconcept met hygiënepapier, dispensers, alcoholgel, toiletbrilreinigers, zepen en accessoires als toiletborstels en kledingreinigers. De stijlvolle verpakkingen leverden hen al diverse internationale designprijzen op (zoals de Red Dot Award en de Pentaward). Wij worden vooral heel erg blij van de duurzame ambities van het bedrijf. Zo zijn het Satino Black toiletpapier,  het handdoekpapier, de alcoholgel, de zeepproducten en de dispensers allemaal Cradle to Cradle gecertificeerd. Ook kreeg hun hygiënepapier de internationale WWF Paper Award. Meer lezen over Satino Black? Kijk eens op deze website.

Werner & Mertz

Wij brengen duurzaamheid tot leven.

De milieuverantwoorde producten van Werner & Mertz Professional worden allemaal doordacht ontwikkeld: ze combineren hoge reinigingskracht met eco- doeltreffend productdesign. Green care Professional en Tana Professional zijn de twee leidende Europese merken op het gebied van reinigende en sanitaire oplossingen. Het bedrijf is koploper in innovatief klimaatbewust schoonmaken en de maatregelen die het bedrijf neemt zijn zeer ambitieus te noemen: zo streven ze ernaar dat tegen 2025 al hun verpakkingen gemaakt zijn van 100% gerecycled plastic. Het werken met de Green care producten legde ons ook geen windeieren: hiermee bespaarden wij met CSS in 2018 namelijk 36 kilogram op plastic afval, 60 kilogram op ruwe olie en zorgden we voor 1900 kilogram minder CO2- uitstoot. Lees er meer over in het blog dat we schreven over de deze besparingen.

DOCC CONTROL

Het onderhoudsplatform voor facility management van de toekomst.

DOCC CONTROL gaat verder dan Smart Buildings, smart bediening en slimme werkplekken: het levert het facility management van de toekomst om het onderhoud van gebouwen intelligenter, efficiënter en overzichtelijker te maken. Speciaal voor facility managers, eigenaren en onderhoudspartners. Met DOCC CONTROL wordt het onderhoud gesignaleerd, opgepakt en opgelost. En iedereen kan er met plezier mee werken! Het platform is namelijk Plug &Play en groeit mee met de behoeften van de gebruiker. Op hun website lees je alles over het platform.

Boflora

Groen op de werkplek.

Als schoonmaakbedrijf zetten wij ons bij CSS in om een schone en gezonde werkomgeving te creëren bij onze klanten. Naast schoonmaak en hygiëne is ook de luchtkwaliteit hiervoor van belang.
Boflora ontwikkelde een revolutionair product op het gebied van luchtzuivering: de Boflora-kast, een plantenbak en luchtzuiveringssysteem in één. Er is een groeiend besef dat mensen beter presteren, beter genezen en beter leren in mensvriendelijke ruimtes met voldoende daglicht en frisse lucht. Onderzoek heeft aangetoond dat planten daar een belangrijke rol in spelen. Groen op de werkvloer is meer dan alleen maar sfeer verhogend: het levert een wezenlijke bijdrage aan de werknemersgezondheid. Meer lezen over (de producten van) Boflora? Bezoek hun website!

Schwartzmans

Samenwerking, aandacht en inzet.

Schwartzmans b.v. is totaalleverancier van schoonmaakproducten, kleding, koffie-supplies en kantoor- en veiligheidsartikelen. Wij werken al ruim vijfentwintig jaar met Schwartzmans samen, en dat is niet voor niets: het aandacht geven aan de relaties en het nakomen van gemaakte afspraken, behoren tot hun kernwaarden. Het verzorgingsgebied van hun dienstverlening is de gehele provincie Noord-Brabant. Vanuit vestigingsplaats Waalwijk kunnen zij elk Brabants bedrijf, restaurant elke school, zorginstelling, sociale werkplaats en gemeente van dienst zijn. Wilt u meer lezen over dit Noord-Brabantse familiebedrijf? Neem eens een kijkje op hun website.

Tekstbureau Spoetnik

Jouw verhaal, mijn woorden.

Tekstbureau Spoetnik is een communicatiebureau, gespecialiseerd in het schrijven van Nederlands- en Engelstalige zakelijke teksten. Offline en online (SEO). Nicole kruipt in de huid van zowel haar klanten als hun doelgroep, wat content oplevert die authentiek is en de juiste boodschap overbrengt. Nicole schreef de teksten voor onze website en wij zetten haar sindsdien in voor al onze tekstuele uitingen. Ze heeft doorgaans aan een half woord genoeg om te weten welke kant wij op willen. Meer lezen? tekstbureauspoetnik.nl

QBICMEDIA

We create value.

QBICMEDIA is een creatief multimediabureau dat spraakmakende concepten ontwikkelt om mensen en merken samen te brengen. Zij doen er alles aan om de ultieme merkbeleving voor hun klanten te creëren. Eigenaar Jurgen en zijn team staan voor innovatief webdesign, gewaagde campagnes en sterke grafische ontwerpen. QBIC pakte onze huisstijl aan, om onze duurzame ambities ook visueel vorm te geven. Dit resulteerde ook in een geheel nieuwe website. Daarnaast is QBICMEDIA verantwoordelijk voor al onze online en offline reclame-uitingen. Nieuwsgierig naar hun overige werk? qbicmedia.nl