Werken bij

CSS schoonmaak

Wij gaan voor een glimlach bij onze klanten en collega’s.

Schoonmaakwerk is mensenwerk. Als schoonmaker creëer je iets: een beleving. Het geeft voldoening als je je werk met aandacht mag uitvoeren.

Bij CSS krijg je daar de ruimte voor. Wij zorgen ervoor dat je mag werken met de beste, duurzaamste en veiligste materialen. Zonder onnodige tijdsdruk. Je krijgt bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen en om eigen inbreng te tonen. Graag zelfs! Wat wij van jou van verwachten? Een flexibele en collegiale instelling. Bij CSS maken we plezier met elkaar, zijn we begaan met de ander en staan we voor elkaar klaar. En we steken de handen uit de mouwen! We doen altijd onze uiterste best om het beste resultaat te leveren. We koesteren de fijne relatie die we hebben met onze opdrachtgevers en doen er alles aan om deze in stand te houden. Dit doen we door de lijntjes kort te houden en met elkaar in gesprek te blijven.

Onze mensen

Het bedrijf waar ik werkte ging failliet, dus ging ik naar het uwv. Ik kreeg een uitnodiging om te speed-daten met werkgevers, waaronder CSS. CSS zocht iemand met een auto om bij DnA te werken, daar werk ik al bijna 8 jaar. Mijn leeftijd was (gelukkig) geen probleem. Ik heb Rogier leren kennen in de loop der jaren als een eerlijke werkgever, die zijn personeel met respect behandeld en altijd daar is als er een probleem is wat opgelost moet worden. Ja, hij heeft verstand van schoonmaken. CSS heeft voornamelijk kleinere panden waar je genoeg de tijd krijgt om je werk te doen .
Dat maakt dat ik elke dag met plezier naar mn werk ga, je hebt de tijd om voor je pand te zorgen om net even dat kleine beetje meer te doen waardoor de klant blij is. Dat ontzorgen is nu net datgene waar ik happy van word, waardoor ze respect voor je hebben en dankbaar zijn. Ik hoop tot mijn pensioen bij CSS schoonmaak te mogen werken.
Groetjes Irma

Ik was op zoek naar een baan als interieurverzorgster en een kennis van mij die toen al werkzaam was bij CSS, merkte dit op en gaf mij het telefoonnummer van haar baas. Diezelfde dag belde ik, en een paar dagen later zat ik met Rogier aan tafel. Het voelde meteen vertrouwd en kreeg na een leuk gesprek gelijk te horen dat ik mocht komen werken bij CSS schoonmaak.
Vrij snel ontstond er een goede klik tussen Rogier en mij, maar ook met zijn vrouw die de administratieve kant mee regelt. Ik kreeg promotie en mocht mezelf in plaatst van interieurverzorgster voortaan objectleidster noemen, geweldig natuurlijk. Elke dag is anders, en dat houdt het voor mij erg interessant. Sommige dagen kunnen stressvol zijn, maar daar haal ik de energie uit om die dag dan geslaagd af te willen sluiten. Ik ga langs klanten om te bespreken of er bijzonderheden zijn, en maak gelijk een praatje met de collega interieurverzorgster.
CSS is een fijn bedrijf waar collegialiteit voorop staat, en we helpen elkaar graag. Ik begin de dag met een lach en ga met veel plezier aan het werk, ik hoop nog vele jaren bij het team te horen. Groetjes, Patricia

Onze vacatures

Fulltime, Parttime
Tilburg
Geplaatst 5 dagen geleden.

Wij zijn op zoek naar een glazenwasser en/of corveeër voor 30 uur per week, in de regio Tilburg. Solliciteer direct.

Schoonmaker / schoonmaakster gezocht Tilburg voor 16 uur per week op verschillende projecten. Veel vrijheid.

Schoonmaaksters (2) in Tilburg (Hasselt) gezocht voor 15 uur per week / per persoon. Het project is een basisschool, solliciteer direct.

Parttime
Goirle
Geplaatst 2 jaren geleden.

Voor een mooi golfbaan project in Goirle hebben we 2 vacatures als schoonmaakster open staan voor 12,5 uur per week / per persoon. Solliciteer direct.

“Bewust, betrokken en betrouwbaar:
dat zijn de ingrediënten van de CSS-formule!”