Duurzaamheid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

MVO

Doe maar gewoon. Doe maar duurzaam. Doe maar gewoon duurzaam.

Het klinkt misschien raar, maar duurzaam ondernemen is voor ons meer dan bewuste keuzes maken. Het gaat verder, het zit in ons DNA. Wij willen gewoon het allerbeste voor onze medewerkers, onze klanten, onze samenwerkingspartners en bovendien voor het milieu. Als je deze innerlijke overtuiging hebt, gaat het maken van bepaalde keuzes vanzelf. Ook al zijn we elke dag bewust bezig met innovaties, duurzame projecten en nieuwe ontwikkelingen: het is voor ons vanzelfsprekend. Gewoon, omdat we er vanbinnen van overtuigd zijn dat het zo hoort.

“Wij zijn de groenste schoonmakers”

People

Bij CSS zijn we niet alleen trots op ons medewerkers, we koesteren hen ook. Gedrevenheid en bekwaamheid zijn voor ons belangrijk; geslacht, huidskleur en sociale of culturele achtergrond spelen bij ons geen enkele rol. Daarnaast voeren wij een personeelsbeleid waarbij we zoveel mogelijk actief en persoonlijk betrokken zijn bij het welbevinden van onze werknemers. Een gezonde, tevreden werknemer levert doorgaans beter werk, is gelukkiger en verzuimt minder. Maar we zetten ons ook in voor andere mensen op aarde. Bijvoorbeeld door het ondersteunen van Made Blue, een organisatie die zich inzet voor schoon drinkwater voor iedereen.

planet

Planet

Wij beseffen ons ten zeerste dat we zuinig moeten zijn op onze planeet. Dat de bronnen en grondstoffen die onze aarde ons biedt niet onuitputtelijk zijn. En dat de afvalberg gestaag groeit. Wij geloven in het concept van de circulaire economie. De keuze om met milieuverantwoorde schoonmaakproducten te werken, betaalt zich uit: Hiermee bespaarden wij eerder maar liefst 36 kilogram op plastic afval in een jaar. Deze cijfers maken dat wij ons nog meer willen inzetten om de plasticvervuiling tegen te gaan. Daarom steunen wij The Ocean Cleanup. Want wat is er voor een schoonmaakbedrijf nou mooier dan het ondersteunen van de grootste schoonmaakoperatie aller tijden?

Profit

CSS schoonmaak is een zelfstandige onderneming, we zijn niet afhankelijk van een groot moederbedrijf of een externe financierder. Onze bedrijfsstrategie is gericht op continuïteit door effectief en stabiel ondernemen. Dit maakt dat wij alle keuzes die we maken, baseren op onze eigen normen en waarden en intrinsieke motivatie.

profit

Blogs over duurzaamheid

Wilt u meer lezen over hoe wij omgaan met duurzaamheid?
Lees dan onderstaande blogs eens door!

Cradle to Cradle GoldCM-certificering

Cradle to Cradle GoldCM-certificering

Een uitgebreid assortiment van de professionele schoonmaak- en onderhoudsproducten die wij gebruiken hebben wereldwijd voor de eerste keer de ambitieuze award Cradle to Cradle GoldCM-certificering ontvangen. Het Cradle to Cradle®-concept omvat een gedetailleerd...

Lees meer