CSS Schoonmaakdiensten BV en Schwartzmans slaan de handen ineen voor schoonmaakadvies op maat

Schoonmaakwerk is vakwerk

Met trots kondigen wij onze nieuwe service aan, waarmee we bedrijven die ontevreden zijn over hun huidige schoonmaakdiensten -of behoefte hebben aan vrijblijvend advies- aanbevelingen geven hoe zijn hun schoonmaakprocedures kunnen verbeteren. Dit doen we in samenwerking met onze partner Schwartzmans.

Een schone en gezonde werkomgeving is een must

Als toegewijde schoonmaakexperts geloven we dat goed schoonmaakwerk de kern vormt van een positieve bedrijfsomgeving. Ons doel is om een schone en gezonde omgeving te creëren waarin mensen kunnen gedijen.
Daarom bieden wij geïnteresseerde bedrijven kosteloos de mogelijkheid om gebruik te maken van onze expertise. Tijdens een locatiebezoek zullen we luisteren naar de specifieke behoeften en problemen op het gebied van de huidige schoonmaak. Vervolgens geven we passend advies en bieden we oplossingen om de schoonmaakprocessen optimaliseren.

Zien is geloven

Waar mogelijk zullen we ter plekke demonstreren hoe wij de zaken aan zouden pakken, zodat u direct het verschil te zien krijgt. We geven advies over welke schoonmaakapparatuur u het beste in kunt zetten, bespreken welke duurzame schoonmaakmiddelen de voorkeur hebben en bepalen de ideale schoonmaakfrequentie, zodat alles netjes onderhouden blijft. Dit alles leggen we vast in een rapport, waarin we ook voor- en na-foto’s opnemen.
Hieronder ziet u enkele voorbeelden van zo’n proefschoonmaak tijdens een bedrijfsbezoek:

Bedrijven die willen profiteren van dit aanbod kunnen contact met ons opnemen voor meer informatie of om een afspraak in te plannen.